Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    Продадена е колата. Квот' било - било! Както многократно писах: заради детето кола с 2 врати просто не ми вършеше никаква работа. Момчето, което я купи пише тук от скоро и ника му е vuk.
    честита да му е, той и той доста време търсеше

ПП: Ти се похвали с новата придобивка
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Не е за този форум. Не ми се дава материал за коментари от "истинските" Алфисти.
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Преди една година пообиколих и разгледах доста ГТ-та, които бяха на пазара в момента. Повечето бяха тотални развалини, дори и тези които им искаха много пари.
        Мисията по откриването на правилния екземпляр е много трудна.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

• Аз бях в същата позиция със 166-цата.
          Една година търсех в България - всичко беше леш! После половин година дебнах за кола от Германия докато накрая се сдобих с параход. Вярно, на доста по-висока цена от тези на Горубляне, но истински.

Така че на търсещите препоръчвам да не откриват топлата вода, а направо да следят обявите в немското мобиле и да уреждат транспорт.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Значи след доста огледи по обяви и някой на място си харесах една 147-ца 1.9 , 115 коня , на 120 000 км , и пише , че е в добро състояние с всички екстри , цената е 4300 лева като естествено ще спаднат някоя стотачка , което мен ме устройва , според вас как ви се вижда цената , висока или по скоро ниска ? Тези дни ще отидем да е видим на място и ще пиша как е на живо . Само сивия цвят не ми харесва , но пък вътре е кожен салон и изглежда много добре и запазено , но пък знаете , че на снимките често залъгват . Та видях , че в същия салон има Пежо 206 Кабрио и Ауди А3 пак на подобни цени , така , че се надявам автосалона да е читав ( става въпрос за Авто Узунов ) и повечето от нещата за колите да се окажат истина . Та тези дни след преглед и евентуално диагностики ще пиша какво е станало
            Last edited by Coutinho; d.m.y г., 20:02.

Comment

• Все пак някой дали я е погледнал на живо или в сервиз. Знам че я има в форума но за 6-7 дни откак е публикувана в Карс бг свалиха цената от 7.900лв на 6500 затова давам линк да се види. Или много им е спешна или са разбрали че е скъпичка пъвроначално или е пред умиране нещо

http://www.cars.bg/u1017578
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                ...Или много им е спешна или са разбрали че е скъпичка пъвроначално или е пред умиране нещо

http://www.cars.bg/u1017578
                Или е някой, който не го бърка 1000 лв отгоре - отдолу, има хора, като реши да маха, праска през 3 дни по 1000 лв надолу, докато разкара стоката. А и сега много не се купува.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Дано да е така,че иначе изглежа доста добре за 10г кола.
                  Просто се надявах някой от форума да е я гледал,че да се разкарвам до софето за оглед "на сляпо" дет се вика,та поне да е видяна на живо дали е като на снимките и дали има фрапантни проблеми:лопане тропане от мотор и ходова част,тресене от съединители и тн. Все пак разходка от няколкостотин км. за да се види някой напудрен "дроб" нее оферта.
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    честита да му е, той и той доста време търсеше

ПП: Ти се похвали с новата придобивка
                    Мерси

Comment

• Здравейте алфисти. След като натрупах малко опит като шофьор на една вектра, дойде време да се оборудвам с нещо "по-така". Много ми се иска това да е фейслифтова 156 ( но със старата "муцуна" ) на бензин с изглед за бъдеща газификация. От известно време следя обявите но нищо не ми хваща окото, пък и няма много голям избор. днес видях тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2jkv9q
                      Я си дайте мнението... На мен ми се струва че капака на багажника нещо не пасва добре ( десния фар се разминава малко ) ? Дали не си въобразявам?
                      sigpic
                      1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
                      2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
                      2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Това за капака да не те притеснява, на много седани 156 е така. Регулира се сравнително лесно.
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Интересен салон....не бях виждал такъв.
                          Че има фуга между фаровете и бронята има.......поне е симетрична(и на двата фара,десния има маааалко повечко на едно място).Много коли я имат тая фуга,споко.
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Колега с ГТ-тата е голяма драма ! И аз близо месец обикалях до като си намеря, но в крайна сметка се реших че ако започна да гледам всеки един детайл, няма да си взема никога. Аз не знам какво очаквате за тези пари и кола на 6-7 год. ! Да и на моята има протъркано и кожата на шоф. седалка се е по разкъсала малко, имам тук там някакви забележки, но ги прежалих и лека по лека ще закърпваме едно по едно. За тази в Дупница, миналата год. когато търсих и обикалях, те половината не знаеха за какво иде реч. Тъй като съм от там и влизам аз във всяка една поред и питам, имате ли ГТ ,те да имаме и ми показват 147 или 156 и в крайна сметка след 3-4 обиколки, нямаше нито една Явно сега са започнали да ги вкарват, и ако искаш мога да я погледна, но не мисля че ще е нещо по различно от останалите. Просто трябва да се примириш че ще има изхабено по кожата, волана и т.н. ! Важното е да е карана добре и да е поддържана от предишния собственик. Тя и моята имаше удар отпред в дясно (без особено големи щети) но я бяха пипнали много добре и даже китосали пребоядисали цялата кола,и ми свали 700 лв. ,а и за сега вече 12-13 хил. нямам проблеми с нея,освен стандартните за България тампони,шарнирче, 2 джанти изкривени и т.н. Дава и някакви грешки тук-таме на компа, но кога е виждала тая кола постоянни минусови температури Гледай да свалиш колкото се може повече и не му мисли много.Такива като на ShoxXx ,поддържани и перфектни са рядкост! Aз съжалявам че нямах пари тогава за неговата, но какво да се прави.Не я мисли много, като я покараш 3-4 хил. км. ще я побългариш малко тук там, някое и друго ремонтче и е като нова Успех и дано случиш на кола !
                            GT

Comment

• Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщение
                              Колега с ГТ-тата е голяма драма ! И аз близо месец обикалях до като си намеря, но в крайна сметка се реших че ако започна да гледам всеки един детайл, няма да си взема никога. Аз не знам какво очаквате за тези пари и кола на 6-7 год. ! Да и на моята има протъркано и кожата на шоф. седалка се е по разкъсала малко, имам тук там някакви забележки, но ги прежалих и лека по лека ще закърпваме едно по едно. За тази в Дупница, миналата год. когато търсих и обикалях, те половината не знаеха за какво иде реч. Тъй като съм от там и влизам аз във всяка една поред и питам, имате ли ГТ ,те да имаме и ми показват 147 или 156 и в крайна сметка след 3-4 обиколки, нямаше нито една Явно сега са започнали да ги вкарват, и ако искаш мога да я погледна, но не мисля че ще е нещо по различно от останалите. Просто трябва да се примириш че ще има изхабено по кожата, волана и т.н. ! Важното е да е карана добре и да е поддържана от предишния собственик. Тя и моята имаше удар отпред в дясно (без особено големи щети) но я бяха пипнали много добре и даже китосали пребоядисали цялата кола,и ми свали 700 лв. ,а и за сега вече 12-13 хил. нямам проблеми с нея,освен стандартните за България тампони,шарнирче, 2 джанти изкривени и т.н. Дава и някакви грешки тук-таме на компа, но кога е виждала тая кола постоянни минусови температури Гледай да свалиш колкото се може повече и не му мисли много.Такива като на ShoxXx ,поддържани и перфектни са рядкост! Aз съжалявам че нямах пари тогава за неговата, но какво да се прави.Не я мисли много, като я покараш 3-4 хил. км. ще я побългариш малко тук там, някое и друго ремонтче и е като нова Успех и дано случиш на кола !

А ти кое ГТ купи, да не би да е черен цвят ?
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

• Компромис при покупка на кола....никога!
                                Има поддържани коли, просто са рядкост...и са на друга цена винаги.
                                Сходно е с мн модели...уж страхотни на снимки, отиваш и гледаш дараци.
                                Струва си да си, ако е с леко козметични забележки...да я дадат на нормална цена...
                                Като няма, търсиш в чужбина.
                                Не можеш да очакваш да немериш мн запезена кола внос от Италия...просто там са мърлячи. Да не говорим, че автокъщите ги вкарват не защото са перфектни, а защото са на добра цена.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X